Uuden yrittäjän kasvusopimus - Etusi jopa 200 000€

Ei ole sama, mihin päin Suomea uuden yrityksen perustat.
Mikkelissä pienelläkin yrityksellä on loistavat menestymisen mahdollisuudet. Kaiken päälle tarjoamme nyt
kasvukannustimena jopa 200.000 euron edun. Kannustinpalkkio maksetaan sopimuskumppanina olevalle yritykselle vahvistetun tuloslaskelman perusteella. Osana sopimusta sitoudumme myös avustamaan yrittäjien ja työntekijöiden puolisoita työpaikan hakemisessa.

Mikkeli kasvaa
kanssasi

Yrityksesi menestyminen on meille tärkeää. Kun käynnistät yritystoiminnan Mikkelissä, haluamme panostaa siihen sitoutumalla yhteiseen kasvusopimukseen. Kasvusopimuksen lisäksi tukena ovat täydet yritystuet eteläisimpänä kaupunkina Suomessa. Ota yhteyttä ja käynnistä yritystoimintasi Mikkelissä kasvusopimuksen vauhdittamana.

Mikkelissä saat uudet
toimitilat edullisesti

Kaupunkiin perustettaville yrityksille Mikkelin kaupunki tarjoaa myös toimitilat todella edullisesti. Nyt pienikin yritys voi autotallin sijasta toimia nykyaikaisissa ja viihtyisissä tiloissa ja lähellä kaikkea. Matka Mikkelin toimivasta yrittäjäympäristöstä pääkaupungin ruuhkiin kestää vain reilut kaksi tuntia.

Mikkelissä on
kaikki valmiina

Takaamme, että kaikille yrittäjille löytyy Mikkelistä asunto. Tarvittaessa autamme myös yrittäjien ja työntekijöiden puolisoita löytämään itselleen työpaikan. Päivähoito, koulut ja muut palvelut toimivat ja monipuoliset vapaa-ajan mahdollisuudet lisäävät viihtyisyyttä. Mikkeliin on nyt entistäkin helpompi asettua asumaan ja yrittämään ja täällä on koko perheen hyvä olla.

Mikkelissä on hyvä porukka ja verkostot lähellä
Monet kansainvälisesti toimivat yritykset ovat valinneet Mikkelin, koska pystymme tarjoamaan tuottavan toimintaympäristön. Se koostuu osaavasta ja pysyvästä työvoimasta, ammattikorkeakoulun ja yliopistoyksiköiden kumppanuudesta sekä monipuolisista tutkimus- ja kehityspalveluista. Tarjoamme käyttöösi myös koko Yritys-Suomi -verkoston palvelut, joista useimmilla toimijoilla on jo valmiiksi toimipisteet Mikkelissä vartin kävelymatkan päässä toisistaan. ELY-keskus, Finnvera Oyj, Tekes, TE-palvelut, Verohallinto, Proagria Leader-yhdistys Veejjakaja ry sekä teknologiakeskus Miktech ja elinkeinoyhtiö Miset - me olemme kaikki vain yhden puhelinsoiton, sähköpostin tai tapaamisen päässä. Pienen kaupungin etuna on, että asiat sujuvat.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

MIKROYRITTÄJYYDEN JA VAPAA-AJAN PÄÄKAUPUNKI SAIMAAN RANNALLA

Miset OymikkeliMiktech

Lisätietoja: Mikkelin seudun elinkeinoyhtiö Miset Oy
Toimitusjohtaja Kyösti Ylijoki, 044 794 2210, kyosti.ylijoki@miset.fi